Deze cursus is voor iedereen die zich wil specialiseren in de functie ‘commercieel medewerker binnendienst’.

De Commercieel Medewerker Binnendienst is vaak de spil tussen de salesafdeling binnen een bedrijf en de klant. Hij of zij legt het eerste contact, is verantwoordelijk voor het maken van offertes en afspraken en volgt deze op. De doelstelling van deze cursus is om je te trainen in de commercie om zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. In meerdere sectoren.

Voor wie?

Voor iedereen vanaf MBO-2 niveau. Je dienst stressbestendig, commercieel en klantvriendelijk te zijn. Ook creatief in het oplossen van problemen.

Inhoud

Deze cursus duurt 2 maanden en vindt plaats op verschillende tijdstippen. Zowel overdag als in de avonduren. Na afronding van de inschrijving wordt er een planning gemaakt waar u in overleg ingedeeld wordt in een passende groep.

Begeleiding

In totaal zijn er 6 bijeenkomsten met 2 verschillende fasen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor e-coaching. Dat wil zeggen dat je altijd contact kunt opnemen met de docent per e-mail. Hij/zij beantwoordt jouw vragen binnen 5 werkdagen. Je ontvangt na inschrijven de cursusmap met alle cursusinformatie en bijbehorende huiswerkopdrachten. Begeleiding is ook te verwachten via de besloten Facebookgroep.

Na afronding Ben je in bezit van een certificaat ‘commercieel medewerker binnendienst’, welke van toegevoegde waar is op jouw CV en waarmee je goed kunt solliciteren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vul het formulier in en stuur het daarna per mail naar: info@baan-academy.nl 

  • Copyright:  inhoud cursussen en eigendomsrecht van de inhoud van de cursus commercieel medewerker binnendienst ligt bij Sollicitatietools.
Neem contact met ons op

Plaats hier uw vraag/bericht

Start typing and press Enter to search