De training Online Marketing voor gevorderden, verzorgt in samenwerking met Adwise – Your Digital Brain, is uitermate geschikt voor ervaren marketeers (in loondienst, zzp-er of uitkeringsgerechtigde/werkloze) die zich (verder) willen specialiseren in het online vakgebied.

De functie

De Online Marketeer is binnen een organisatie verantwoordelijk voor de conceptuele, strategische en operationele invulling van een merk op het online vlak. Door middel van het ontwikkelen, beheren en doorvoeren van online marketingconcepten en campagnes zorgen online marketeers ervoor dat klanten worden aangetrokken en/of  behouden.

Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen met relevante werkervaring binnen online marketing en een opleiding op HBO niveau. Je dient in ieder geval communicatief, creatief, commercieel, analytisch en leergierig te zijn.

Inhoud

Deze cursus wordt verzorgt in samenwerking met de Academy van Adwise – Your Digital Brain en duurt ca. 2 maanden. De cursus vindt plaats op verschillende tijdstippen. Zowel overdag als in de avonduren. Na afronding van de inschrijving wordt er een planning gemaakt waar u in overleg ingedeeld wordt in een passende groep. De cursus start zodra er 8 deelnemers zijn.

Programma: (onder voorbehoud van wijzigingen)

Dag 1: Introductie en ontwikkelingen online marketing

Dag 2: Online advertising

Dag 3: Social media & content marketing

Dag 4: E-mailmarketing

Dag 5: CRO

Dag 6: Google analytics

Dag 7: Afsluiting, borrel en diploma uitreiking

Exacte cursusdata en tijden worden medio 2017 bekend gemaakt! De voorinschrijving is begonnen!

Begeleiding

De opleiding zal bestaan uit 7 bijeenkomsten van 2 uur (locatie Almelo) verdeeld over evenveel weken en 3 uur e-coaching per week (binnen 5 werkdagen antwoord op je vragen). Verder zul je wekelijks ook thuis aan de slag moeten met het maken van huiswerk. Je ontvangt na inschrijven de cursusmap met alle cursusinformatie en bijbehorende huiswerkopdrachten.

Na afronding

Ben je in bezit van een branche erkend (CRKBO ) certificaat ‘Online Marketing voor gevorderden” welke wordt uitgegeven door de Adwise Academy en welke van absolute toegevoegde waarde is op jouw CV.

Kosten

Deze opleiding is volledig te bekostigen met een scholingsvoucher t.w.v. 2.500 EUR van het UWV. De opleiding kost je dus niks, behalve tijd en inspanning.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vul het formulier in en stuur het daarna per mail naar: info@baan-academy.nl

  • Copyright:  de volledige inhoud én het eigendomsrecht van de cursus Online Marketing voor beginners ligt bij Adwise B.V.
Neem contact met ons op

Plaats hier uw vraag/bericht

Start typing and press Enter to search