De training “Online Marketing Recruiters”, verzorgt in samenwerking met Adwise – Your Digital Brain, is uitermate geschikt voor iedereen (in loondienst, zzp-er of uitkeringsgerechtigde/werkloze) die kennis en ervaring wil opdoen met online marketing in het werven en selecteren van personeel.

Volg GRATIS onze exclusieve 7 weken durende cursus Online Marketing Recruiters t.w.v. € 2.500,- met de UWV scholingsvoucher. Dus meld je direct aan, want VOL = VOL!

Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen (werkloos, werkzaam of zelfstandige) met ervaring in arbeidsbemiddeling / recruitment of (online) marketing die zich wil gaan specialiseren in online recruitment marketing. Je dient in ieder geval communicatief, creatief, commercieel, analytisch en leergierig te zijn en een passie te hebben voor marketing. Je dient in het bezit te zijn van een eigen laptop en/of computer.

Inhoud

Programma: (onder voorbehoud van wijzigingen)

Dag 1: Introductie en ontwikkelingen online marketing
Dag 2: Google Adwords
Dag 3: Facebook recruitment
Dag 4: Linkedin & indeed recruitment
Dag 5: Vacatureteksten schrijven voor het web
Dag 6: Google analytics
Dag 7: Afsluiting, borrel en diploma uitreiking

De voorinschrijving is begonnen! Starttijden en data worden nog bekend gemaakt. De cursus start zodra er 8 deelnemers zijn.

Begeleiding

De opleiding zal bestaan uit 7 bijeenkomsten van 2 uur (locatie Almelo) verdeeld over evenveel weken en 3 uur e-coaching per week (binnen 5 werkdagen antwoord op je vragen). Verder zul je wekelijks ook thuis aan de slag moeten met het maken van huiswerk. Je ontvangt voorafgaand aan de eerste les alle cursusinformatie en bijbehorende huiswerkopdrachten.

Na afronding

Ben je in bezit van een branche erkend (CRKBO) certificaat ‘Online Marketing Recruiters” welke wordt uitgegeven door de Baan Academy.

Vul het formulier in en stuur het daarna per mail naar: info@baan-academy.nl 

  • Copyright:  de volledige inhoud én het eigendomsrecht van de cursus Online Marketing voor Recruiters ligt bij Adwise B.V.
Neem contact met ons op

Plaats hier uw vraag/bericht

Start typing and press Enter to search